Voorstellen

Mijn naam is Inez de Haan en ben geboren op 24 mei 1966. Op mijn 40e ben ik psychologie gaan studeren aan de Universiteit Twente. Na het behalen van mijn bachelor heb ik gekozen voor de master “Geestelijke gezondheidsbevordering” In februari 2012 heb ik deze studie afgerond en met mijn diploma op zak ben ik begonnen bij Cruciaal GGZ. Daar heb ik 3 jaar lang enorm veel ervaring opgedaan in mijn vakgebied.
Na 3 jaar werd mijn tijdelijk contract niet verlengd en heb ik een aantal weken als behandelaar gewerkt bij Yes We Can Clinics, een kliniek voor pubers met gedrag en/of verslavingsproblemen.

Omdat ik graag mijn kennis en expertise wil inzetten voor de medemens ben ik begonnen om mijn eigen praktijk op te zetten; Kruispunt Praktijk. Kruispunt Praktijk is een praktijk voor christelijke counseling, begeleiding en relatietherapie.
Als christen vind ik het belangrijk in mijn werk als hulpverlener mijn kaders te vinden binnen dat wat de bijbel ons geeft. Voor mij is dat in vergelijking met de seculiere hulpverlening van wezenlijk verschil.

Dat betekent niet dat als je zelf geen christen bent, je niet bij mij terecht kunt. In tegendeel. Je bent van harte welkom. Ik ben niet iemand die je mijn geloofsovertuiging door de strot wil duwen. Voor mij is elk mens het waard om respectvol te worden behandeld.